טאס קבפ, מעדן בולגרי - המתכון של בטי |
|||
החומרים: 1 ק"ג בשר עגל, או בקר באיכות טובה חצי ספל שמן רגיל או זית 5-4 ראשי בצל בגודל בינוני, מנוקים וקצוצים דק 1 כף רסק עגבניות 1 כפית פפריקה אדומה חריפה 1/2 ספל יין אדום - אפשר גם לבן אם אין אדום 10-8 גרגרי פלפל שחור 4-3 גרגרי פלפל אנגלי פטרוזיליה קצוצה דק מלח אופן ההכנה: חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2Х2 ס"מ, מגלגלים אותו בתוך קמח ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבצל, ובסיר מכוסה מאדים אותו עד שמתרכך. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה וכף קמח, מכסים במרק עוף חם או מים, ממליחים ומשאירים להתבשל על אש קטנה. כשהבשר מתרכך, מוסיפים את הפלפל השחור, האנגלי והיין. המאכל צריך להישאר רק על שומן (אצל הבולגרים יודעים שהמשמעות היא שכל הנוזלים המימיים צריכים להיעלם). מגישים עם פטרוזיליה קצוצה ואורז מבושל כתוספת.
בתיאבון! |
|||
|
|||