בישול בולגרי מסורתי

2/12/2011

מצרכים: 600ג' במיה,200ג' עגבניות,80ג' בצל,60מל' שמן,5-6 שיני שום,1/2 חבילת פטרוזיליה, כפית פפריקה, 1 לימון, מלח לפי הטעם

אופן ההכנה: מנקים ורוחצים את הבמיה ומכסים במים רותחים ומומלחים ואחר כך מסננים. את הבצל הקצוץ דק מאדים בשמן המחומם ועם קצת מים עד שיזהיב. מוסיפים את הבמיה, העגבניות הקלופות וקצוצות דק, הפפריקה והמלח. מכסים את האוכל במים רותחים ומבשלים על אש קטנה עד שיהיה מוכן, כשלפני סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה החתוכה דק ולפני ההגשה מרססים במיץ לימון

עבור לתוכן העמוד