מרק שעועית -מרק הפסוליה של ויולטה |
|||
5/03/2011 | |||
זה מתכון "הפסוליה" של סבתא ואמא שלי מבולגריה: "מרק הפסוליה של וויולטה" המתכון למרק עדשים ("לשטה") (עדשים ירוקות) הוא זהה לגמריי כאשר השוני/התוספת היחידה היא 2 שיני שום ביחד עם הירקות המגורדים בהתחלה ובסוף 2-3 כפות חומץ שפה הם חובה. מרק פסוליה: המתכון מתאים לבישול בסיר לחץ 750 גרם שעועית לבנה יבשה (חבילת שעועית) + משרים את השעועית למשך הלילה לפני הבישול. ומסננים. + לאחר פתיחת הסיר לחץ, מוסיפים לסיר את הרביכה ומבשלים ביחד עוד כרבע שעה. טועמים ומשפרים תיבול. ניתן להוסיף כף/שתיים חומץ למי שאוהב. |
|||
|
|||