המקיצי של בטי |
|||
החומרים: 1/2 ק"ג קמח 250 מ"ל חלב 150 מ"ל שמן צמחי 20 גרם סוכר 15 גרם שמרים 1 ביצה קורט מלח אופן ההכנה: ממסים את השמרים בקצת חלב חמים, בתוספת קורט מלח, מעט סוכר וקמח, ומניחים בצד עד שתופח. אחרי התפיחה, להוסיף את שאר החלב, הקמח, הביצה ומעט מאוד מלח, ולערבב עד שנוצר בצק רך. בידיים רטובות לקרוע חתיכות מהבצק, לשטח מעט ולזרוק לתוך שמן חם מאוד. לפזר אבקת סוכר ולהגיש חם.
בתיאבון! |
|||
|
|||