פלפלים ממולאים - במסורת בולגרית

8/01/2013

 

 

 

פלפלים ממולאים הם מאכל בולגרי מסורתי שמכינים במילוי אורז.

 

מטגנים את האורז עם בצל מאודה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מוסיפים בשר קצוץ (במקור חזיר) בקר ועגל מעורב ומטגנים את כל התערובת עד שהיא כמעט מוכנה.

בכמות מסוימת מהמילית ממלאים את הפלפלים, ואחר כך מסדרים אותם בסיר או בתבנית אפיה ומוסיפים מים מעל.

אפשר ל"סגור" את הפלפלים עם חתיכות עגבניה או תערובת של קמח וביצים.

אחרי שהמנה מוכנה, אפשר להגישה עם רוטב אותו מכינים מיוגורט, ביצים וקמח

עבור לתוכן העמוד