מטרת הפורום היא לשמש במה לקשרים בין הגולשים, להפרייה והעשרה הדדית, שפור וגיוון האתר. בפורום יוכל כל גולש לחלוק חוויות ומידע בעל עניין עם יתר הגולשים, לפנות בשאלות ולערוך בירורים בעניינים בהם ירצה לשתף את יתר הגולשים ולשמוע את דעתם. בשאלות פרטניות ואישיות, שאינן מעניינו של הכלל, יש לפנות אלינו באמצעות "צור קשר".
המערכת מבקשת מהגולשים להשתמש בשפה נקייה, לא נאפשר פירסום האשמות לא מבוססות. אנו מקווים שהגולשים יהנו מהפורום ויפיקו ממנו את המירב!
צר לי, אבל גם בדבור מתערבבות לנו שתי השפות, הבולגרית והלדינו.
בניצה כמובן בבולגרית, שהיא אינצ''וסה בלדינו.
לצ''ה הוא החלב בלדינו שהוא מליקו בבולגרית.
אבל אני בטוחה שיהיה טעים גם בתור בניצה אות מליקו.
וגם כאינצ''וסה דה לצ''ה.
בתיאבון
ערב טוב רחל,יש הבדל נכון שהשם דומה.
אבל הבצק שונה, הבצק של הבניצה הוא
בצק רגיל כמו הבורקס ללא שומן,ואילו
הבצק של האיצוסה הוא בצק פריך,והטעם
וההכנה שונה.דרך אגב סבתי,ואימי קראו
לזה לצ"יזיקה,תנסי ותראי את ההבדלים,אין ספק ששניהם טעימים
יהודה
בקר טוב
ביום כזה לאחר מה שקרה קצת קשה לעסוק בזוטות. ובכל זאת הבה ונעסוק גם בזה, וגם נחומים לאלה שנפגעו.
אין ספק שיש אפשרויות שונות של ההכנה. כלן טעימות.
אני רק בקשתי אם אפשר בכלל דבר כזה, מכיוון שכל הכיף הוא הערבוב של השפות. בקשתי שהשם של המאכל יהיה או בלדינו, או בבולגרית.
במקרה של הלצ''יזיקה, רק אל תזכיר לי, לא כל דבר טעים ונפלא אפשר בכל זמן לאכל כמובן.זה משהו אחר לגמרי, המאכל הזה הוא ללא בצק.
לכל הטועמים
בתיאבון.
ערב טוב צהלית,לצערי אני לא מוצא את
המתכון.מצאתי משהו דומה,תכנסי לוואלה
אוכל ליציזיקה,בשורה החמישית כתוב
תגובה למתכון עמוד 1 ויש שם מתכון
לליציזיקה עם בצק /בלי בצק, תנסי או
תפרסמי באתר הזה,אולי מישהו יוכל לעזור
לך,בהצלחה ובתיאבון יהודה.