סלט משעועית לבנה (בוב) וזיתים
המתכון לקוח מספר: "המטבח הבולגרי הלאומי" (רצ"ב עמוד השער) ומתאים ל-5 מנות. חומרים:
150 גרם שעועית לבנה
2 בצלים
10 זיתים (יש להניח שחורים)
3 כפות שמן
2 כפות חומץ
פטרוזיליה
מלח
הכנה:
משרים את השעועית כמה שעות במים קרים;
מרתיחים ומייבשים;
מוסיפים את הבצל חתוך לפרוסות;
מוסיפים את השמן החומץ והמלח;
מוסיפים את הפטרוזיליה חתוכה דק;
הזיתים מוסיפים מלמעלה בעת ההגשה.
קובץ מצורף